Parttime Controller

Het regelen van uw zakelijke boekhouding is van groot belang. Maar u steekt uw tijd liever in de core-business van uw bedrijf. Die boekhouding komt wel, of u besteedt deze uit bij een administratiekantoor.  Vaak weet u dan eigenlijk niet hoe u er financieel voor staat. Wat de mogelijkheden zijn als u wilt uitbreiden en of de belastingaanslagen wel correct zijn. Kortom uw boekhouding verdient zeker uw aandacht maar zonder dat het u veel tijd kost.

AF Finance biedt u Parttime Controlling in twee varianten:

Besteedt u uw boekhouding uit?

 

En u ontvangt niet de gewenste informatie, waardoor u het gevoel krijgt niet ‘in control’ te zijn. Een fulltime financiële expert in dienst nemen is duur en dus niet de juiste oplossing. Dan biedt AF Finance Parttime Controlling, een passende en betaalbare oplossing om de controle weer terug te krijgen.

Wij kunnen dan uw boekhouding overnemen en alle andere administratieve, financiële zaken in combinatie met een periodieke controle van uw boekhouding en periodieke managementrapportages (maandelijks of per kwartaal). Zodat u volledig controle hebt en weet waar u financieel aan toe bent.

Parttime Controlling door onze controller:

 • Periodieke controle grootboek
 • Samenstellen periodieke management rapportages (maand, kwartaal)
 • Samenstellen jaarrekening
 • Contacten met uw fiscalist of beheer van uw belastingzaken
 • Ondersteuning bij financieringsaanvragen
 • Ontwikkelen en implementeren van verbetertrajecten voor uw administratie en interne controle

Heeft u zelf een boekhouder?


En u ontvangt niet de gewenste informatie, waardoor u het gevoel krijgt niet ‘in control’ te zijn. Een fulltime financiële expert in dienst nemen is duur en dus niet de juiste oplossing. Dan biedt AT Finance Parttime Controlling, een passende en betaalbare oplossing om samen met uw boekhouder of administratiekantoor de controle weer terug te krijgen.

AF Finance biedt u met Parttime Controlling de voordelen van een controller:

 • Periodieke controle grootboek
 • Samenstellen periodieke management rapportages (maand, kwartaal)
 • Samenstellen jaarrekening
 • Contacten met uw fiscalist of beheer van uw belastingzaken
 • Ondersteuning bij financieringsaanvragen
 • Ontwikkelen en implementeren van verbetertrajecten voor uw administratie en interne controle

 

AF Finance stelt zich tot doel om uw financiële administratie naar een hoger plan te tillen, zodat u op ieder moment de financiële positie van uw bedrijf kent. Wij zijn betrokken, spreken de taal van banken, accountants, fiscalisten en van het belastingkantoor.
 

Sparringpartner

Als Parttime Controller kent AF Finance uw bedrijf heel goed en is daardoor ook een uitstekende sparringpartner die samen met u nadenkt over de toekomst van uw bedrijf. U weet met Parttime Controlling precies waar u aan toe bent, u kunt dan ook de juiste beslissingen nemen voor uw onderneming.
 

 

Voordelen voor u

Met Parttime Controlling beheerst u de volledige financiële administratie van uw bedrijf, maar heeft u niet de vaste lasten van personeel in dienst. Gemotiveerde mensen die toegewijd zorgen voor uw bedrijfsfinanciën.

Wees ‘In Control’, maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

HomeInterim controllerParttime ControllerBelastingenContact